"Він сказав спокійно:" Я можу сказати з того, як ваша киска билося, що у вас дійсно важко кульмінації, О, моя просто відчуваю ваше обличчя, він весь в поту! "Досягнення до неї ніч, зловмисник витягнув пару до тканин з дозатором і поки обережно витираючи вологу з її обличчя, сказав:" Там, там, є те, що краще, добре, ти така симпатична дівчина, і, оскільки ви 'Re гарна дівчина , я збираюся зробити вас щасливими! проковтнув, як і раніше не в змозі говорити, але реалізація, що саме відбудеться з нею! "Ваша киска пахне такий самотній", він сказав в солодкий голос ", який я маю намір представити його друг, пан Pecker!" тепер піднімається між її відкриті ноги, він протер жорсткий півень проти її відкриття мокрий, а дражнять її, зробивши впевнена, що її клітор маніпулювали його голова ! Вперше оскільки він дав їй укол вона зробила маленький стогін, і він відповів захоплено: "О, добре, звучить як вона має потребу в доброму Fucking, це правда дорога!??" Все не в змозі реагувати як правило, вона зуміла зробити низький звук крекчучи вказав, що вона дійсно готова до проникли! Тепер його голова була гриб послизнувся на кілька дюймів в її кицьку, яка автоматично охопив вниз на товстій загарбник, роблять все можливе, щоб змусити сперми з товстим валом! "Добре, дорога, прошепотів він їй на вухо:" Тут ми йдемо! "З масовим раз поштовх його стегна, вісім дюймів SPIKE протаранила глибокої в її піхві, викликаючи рефлексивно оргазму відкривайте її піхву в перший інсульт! Знову і знову він стукав і виходити з неї, трахати її в жорстоку майже примітивним чином, не турбуючись, в якій міру її почуття і думки Були, з єдиною метою яких є закрити її кицьку, поки його соком літають з кінця своєї твердої ерекції, даючи йому солодкі рельєфі він того забажає! http://gjhyjjykfqy.com
ktc,bzyrb
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Страница: 1