Вона трохи завмерли, чекаючи його, щоб ввести її, але замість цього, повітря свистів від її легкі, як рот що охопила її капала органу! Вона хотіла, щоб це було не так, але лють росла в її кицьку, що вона не могла контролювати! Це була божевільна, будучи змушений займатися сексом з невідомим незнайомцем, але, ваше тіло реагувати так, наче ваш чоловік чи коханець! От на неї зверху вниз Монс прийшов питання: " дорога, якщо ви хочете, щоб смоктати важче, Flex ваша киска для мене, посилити і звільнив його, щоб показати мені ваші бажання!" "Чорт з ним, сказав він знущається її, але все, знаючи, як сильно їй потрібна допомога тільки жорсткий кульмінації може надати для неї! Крім того, він може тримати її на кордоні до тих пір, як він хотів, щоб вона могла також дати йому те, що він хоче! Натяжна важко, вона посилила і негерметичних м'язи її піхви, що змусило його стогнати, як він поховав його мова всередині її, повіз її ближче і ближче до настільки необхідної допомоги, що тільки здавалося вислизати від її захопити! " Ви дуже чуйні піхву,  ", він запропонував між ссе" Я вважаю, зараз саме час, ваш клітор є повним і вимагає, тому я пропоную її мовою на честь! "Воно охопило її, як мусони, кров кинулась їй у піхву, розриваючи через її стегна, поки вона майже втратила свідомість від своєї жорстокості!