Було тихо, на кілька хвилин, і напружені до сенсу, якщо він ще був у кімнаті! Занадто ударних її словами, наступне, що вона відчула, було тепло мокрий рот на її сосків, ссання, висічки, облизуючи її зараз мало прямий NUB! Її дихання швидко зростала дрібної як тепло в її піхву активізувалися! "Дуже добре, " дихав у вухо: "Я бачу, що у вас дуже чутлива груди, давайте подивимося, як смоктання їх постраждалим піхви!" Палець прослизнув у неї, зондувальних вгору і вниз щілину її, взявши кілька додаткових секунд на її клітор, в результаті чого її стогін мимоволі! Я просто люблю секс зворушливою жінки, тихо сказав він, "не важливо, скільки разів я зробив це, це просто як захоплююче час як раніше!" Хвилювання в її тіло було відчутним, з її нервові закінчення Постійної напоготові, він погладив її тіло від голови до п'ят, зупиняючись по дорозі дати їй груди і киска більше уваги! Після того, що здавалося, і вічність прелюдії, він тихо прошепотів: "Тепер це ваш час для першого, Джуді голубе, чи готові ви мати один зараз ваша кицька здається, так думаю!
ghfcnbnenrb
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Страница: 1